ForsideFAQSkærm Kvalitet?

Skærm Kvalitet?

Kvalitet A eller B ?

Kvalitetsforskellen på Kvalitet A & Kvalitet B.
A kommer meget tæt på den originale del. Det vil sige, at delen lever helt op til den originale del. Dette produkt er til den kræsne bruger, der ønsker sin reservedel udskiftet med den bedste reservedel, der pt. er på markedet. Konkret er alle elektronik-, plast- og glasdele af langt større kvalitet end kvalitet B. Nanobehandlingen af glasset er lavet som den originale og mange af de elektroniske dele kommer fra de samme fabrikker som den orignale del. Klasse B indeholder kopi reservedele, der ikke lever helt op til de originale dele. Klasse B produktet er dog ikke et dårligt produkt, men et produkt til den ikke så kræsne bruger, der godt kan leve med det næst-bedste.Reservedelene har en større fejlprocent og har ikke samme kvalitet i elektronik-, glas- og kan have kosmetiske fejl.

Definitionsspørgsmål!

Hos www.IpFix.dk har vi valgt at inddele vores produkter i to kategorier, nemlig A og B. Det ses ofte at andre steder at skærme sælges som Kvalietet A+, A++ eller sågar A+++

Vigtigt er at huske at produktet ikke bliver bedre af hvor mange plusser man giver navnet, det er derfor ofte blot et billigt salgstrick eller for at hæve prisen at man giver sine produkter flere plusser.

De dele som vi sælger i vores webshop, er de selv samme dele som benyttes af vores reparatøre i vores værksted, det er derfor dele som vi kan stå 100% inde for og som er identiske med originalerne.